Ægtepagter​

Midt i glæden ved indgåelse af ægteskab er der nogle praktiske forhold, der vil være fornuftige, at tage stilling til.

Når I indgår ægteskab, bliver alt, hvad I hver især ejer og bringer med jer ind i ægteskabet fælles. Dette gælder også for alt, hvad I hver især modtager som lønindkomst, arv, gave eller lignende i løbet af jeres ægteskab. Hvis den ene af jer har meget stor formue, egen virksomhed, egen bolig eller hvis I har børn fra tidligere forhold, vil det være fornuftigt at tage stilling til, hvordan jeres formue skal deles i tilfælde af skilsmisse.

Det er muligt ved en ægtepagt at oprette særeje i jeres ægteskab.

Der er forskellige former for særeje, ligesom der er forskel på, hvad der reguleres i en ægtepagt, og hvad der reguleres i et testamente. I nogle tilfælde vil det derfor være nødvendigt at oprette både en ægtepagt og et testamente for at opnå den optimale løsning i jeres situation. Ved et møde bliver der derfor spurgt ind til, og taget udgangspunkt I de forhold, der gælder i jeres situation, hvorefter advokaten har det optimale udgangspunkt for at rådgive jer omkring den rigtige løsning.

Ægtepagten vil herefter blive udfærdiget, og efter jeres skriftlige godkendelse blive lagt klar til jeres digitale underskrift og efterfølgende tinglysning i Personbogen.​

​Åbningstider

​Mandag - torsdag:​

9.00 - 16.00​

​​​​​​​​Fredag:​

​9.00 - 14.00

Kontaktinformation​

Hovedgaden 49, 2 sal,

3460 Birkerød

​Tlf.: 45 81 27 99

E-mail: adv@heller.dk

CVR: 30055373