Om os​

De ansatte hos Advokatfirmaet Jane Heller

Jane Heller​

Advokat (H)

adv@heller.dk

LinkedIn

Mange års erfaring som autoriseret bobestyrer

Medlem af:

• Danske Advokater

• Advokatsamfundet

• Danske Dødsboadvokater

Karin Suhr Pullen

Advokat

kp@heller.dk

LinkedIn

Medlem af:

• Danske Advokater

• Danske Dødsboadvokater

• Advokatsamfundet
​• Danske Familieadvokater

Britt Sloth

bs@heller.dk

Bogholderi og advokatsekretær

Gitte Grønnegaard

Sekretær

gg@heller.dk 

​Sekretær og Ejendomsadministration

Kontoret har speciale inden for dødsbobehandling, familieret, berigtigelse af ejendomshandler samt ejendomsadministration.

Herudover har kontoret flere års erfaring med almen advokatpraksis, herunder lejeret, selskabsret, generationsskifte og skatteret.

Vi rådgiver omkring oprettelse af ægtepagter, testamenter og samejeoverenskomster, samt omkring separation og skilsmisse, herunder bodeling.

Kontorets advokater har mange års erfaring med behandling af både privat skiftede dødsboer og bobestyrerboer, ligesom vi er behjælpelige ved udlevering af dødsbo til uskiftet bo, samt ved et eventuelt senere skifte af det uskiftede bo.Vi rådgiver i forbindelse med køb af fast ejendom og sørger for alle medfølgende ekspeditioner, ligesom vi rådgiver ved forældrekøb, og påtager os rollen som sælgerrepræsentant.

Kontoret administrerer flere ejerforeninger og tilbyder fuld service administration af både ejerforeninger, andelsboligforeninger og grundejerforeninger.

​Vi er medlem af Advokatsamfundet. Vi har tegnet de nødvendige ansvarsforsikringer og stillet garanti efter de af Advokatsamfundet fastsatte retningslinjer

​Åbningstider

​Mandag - torsdag:​

9.00 - 16.00​

​​​​​​​​Fredag:​

​9.00 - 14.00

Kontaktinformation​

Hovedgaden 49, 2 sal,

3460 Birkerød

​Tlf.: 45 81 27 99

E-mail: adv@heller.dk

CVR: 30055373